Sygna całkiem przyzwoita, fajnie oddaje klimat Pentagona Jr'a, no może poza tymi kropkami. Tło niezłe, render ustawiony również dobrze, przydałby się napis ale niekoniecznie. 8/10 to moja ocena. Dałbyś radę zrobić podobną ze Stevem, tyle że w klimatach mojego zawodnika?
Więc Ryse skomentuje twoją sygne no lubię twoja postać, która jest po części ciekawa i orginalna. Zacznę może od tła, które odzwierdziedla mrok w którym panuje, gdzieś w środku twojego bohatera. Co mi tu brakuje, to tylko trochę jaśniejsze kolory no i jakies fajne napisy, które będą się rzucały w oczy dam 7,5/10.
Big E
Streak
1-0-1
W odpowiedzi na wasze zapytania jak najbardziej są one do zrobienia, gdy tylko wykonam pracę pojawią się one w tym temacie. Dajcie mi jakiś tydzień dwa na realizację, bo uczę się zaocznie, a do tego pracuję
Pentagón Jr.
Bilans:
3-0-1
dasz radę coś dla Jeff'a ogarnąć, jakąś dobrą, mało komiksową sygnaturę ?
0 /0 /2
▒█▀▀▀█ █▀▄▀█ █▀▀█ █░█ █▀▀
░▀▀▀▄▄ █░▀░█ █░░█ █▀▄ █▀▀
▒█▄▄▄█ ▀░░░▀ ▀▀▀▀ ▀░▀ ▀▀▀
▒█░░▒█ █▀▀ █▀▀ █▀▀▄
▒█▒█▒█ █▀▀ █▀▀ █░░█
▒█▄▀▄█ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀░
▒█▀▀▀ ▀█░█▀ █▀▀ █▀▀█ █░░█ █▀▀▄ █▀▀█ █░░█ █
▒█▀▀▀ ░█▄█░ █▀▀ █▄▄▀ █▄▄█ █░░█ █▄▄█ █▄▄█ ▀
▒█▄▄▄ ░░▀░░ ▀▀▀ ▀░▀▀ ▄▄▄█ ▀▀▀░ ▀░░▀ ▄▄▄█ ▄
Zajebiste, fajnie by było powrzucać takie obrazki do walk na PPV, tylko w trochę mniejszym rozmiarze. Fajny klimat i kolorystyka z The Longest Day, zacny efekt, że postacie są lekko przezroczyste naprawdę mi się podoba
Ja też ocenie no mi się podoba twoje wykonanie i mam nadzieję, że match cardy będziesz robił. Naprawdę dobrze zrobiłeś nie wiem jak inni ale wielkość mi pasuje. Fajne tło zrobiłeś i nadałeś kolorków, a sam wiem że jak wybiera się tło to nie jest łatwe. No i na koniec trochę tu jest pusto jak by tu popracować nad tłem i jego wyposażeniem i napisami to moim zdaniem nabierze większego smaczku. Nie trać zapału i rób swoje masz potencjał.
Big E
Streak
1-0-1
Co do matchcardu to fajnie o on wygląda, aczkolwiek idealny nie jest. Tło trochę zbyt bardzo fioletowe dla mnie, można było dać lżejszy odcień. Brakuje mi tutaj czegoś, jakoś pusto jest, a można to szybko zmienić dodając np nazwę gali. Fajny pomysł z przezroczystymi postaciami, więc ogólnie nie jest źle.
Co do pasa to jak dla świetna robota. Jest korona symbolizująca, że to najważniejszy mistrz. Wykonanie również na wysokim poziomie. Jakbyś jeszcze zrobił pas Extreme to byłoby super.
Max Büttner
STREAK:
WINS:4 DRAWS:1 LOSTS:5
STREAK ON PPV:
WINS:0 DRAWS:0 LOSTS:1
LAST FIGHT:
ADRENALINE #16: DAN DOWSON def. MAX BUTTNER
Marvin Jones
STREAK:
WINS:1 DRAWS:0 LOSTS:0
STREAK ON PPV:
WINS:0 DRAWS:0 LOSTS:0
LAST FIGHT:
ADRENALINE #13: MARVIN JONES def. JULIO DOMINGUEZ, ALEX RILEY & QUENTIN BIRRE
STREAK:
WINS:1 DRAWS:0 LOSTS:3
STREAK ON PPV:
WINS:0 DRAWS:0 LOSTS:1
LAST FIGHT:
THE LONGEST DAY: THE WITCHER def. JEFF HARDY
Dobra Ryse obiecałem ci, że skomentuje to zrobie przede wszystkim gratuluje w zdobyciu title SDW Extreme Championship!!! No to zacznę może do motywu jak ma się prezentować pas Extreme. Przede wszystkim jest lekka pomyłka w nazwie, co się zdarza motyw mi pasuje w szczególności ze znakiem niebezpieczeństwa. Tutaj jednak na logo mi coś brakuje, co by mogło by w zbogadzić i zaciekawić nas widzów. No i mamy SDW Burn, które będzie nam chyba prezentować się na tygodniówkach. Fajnie zrobiłeś te płomienie, co sama nazwa symbolizuje. Co mi tutaj brakuje jednak coś w tle może walnij, a chodzi mi o Einara, Jokera i Pentagona Jr. No to tyle ode mnie.
Moja ocenka: 7,4/10
Big E
Streak
1-0-1